Inschrijven is nu mogelijk!

Studiereis naar Denemarken

Stichting Warmtenetwerk is al 10 jaar een platform waarop kennisdeling plaatsvindt in een open sfeer. Het vergaren en verspreiden van kennis vindt niet alleen plaats tussen de diverse Nederlandse stakeholders onderling, er zijn ook vele internationale contacten met en via het Warmtenetwerk mogelijk. Een goed voorbeeld hiervan is de jaarlijkse buitenlandse studiereis. Dit jaar vindt die plaats op 4 en 5 oktober 2018. Het reisdoel is Denemarken. Bestuursleden Wim Mans en Maurice Verhulst organiseren de reis samen met Alyssa van Dansik van Jong Warmtenetwerk.

De geschetste verschillen tussen Nederlandse en Deense warmtenetten zijn het bestuderen meer dan waard. Aan de basis van het programma staat een uitgebreide enquête die dit voorjaar is gehouden onder potentiële deelnemers. 92 Respondenten namen de moeite om via een tiental vragen hun wensen kenbaar te maken. Wij hebben hun mening zeer gewaardeerd en op basis daarvan een programma samengesteld.

De studiereis gaat inkijk bieden op diverse domeinen: beleid, organisatie, tarieven, bronnen, planning, participatie, governance, bedrijfsvoering, etc. We gaan niet alleen maar naar de Denen luisteren, maar we gaan actief met hen in discussie. Hieronder een voorproefje van het programma (onder voorbehoud).
Tijdens de studiereis is er de mogelijkheid om een keuze te maken in parallelsessies. Welke parallel sessies het betreft, staan in het programma beschreven. Deze dient u op het inschrijfformulier aan te geven. U wordt dan ingedeeld in de groep van uw keuze.

Programma

Bekijk het programma via deze link, zodat u bij aanmelding ook uw programmakeuze kunt doorgeven.
Bekijk ook het document met meer achtergrondinformatie via deze link.

Kosten en aanmelding

De kosten* voor deelname bedragen € 990 voor deelnemers van Warmtenetwerk en € 1.090 voor niet-deelnemers.
*Dit betreft alle reis- en verblijf kosten, transfers, ontbijt, lunch en avondeten + drinken. Drankjes aan de bar zijn voor eigen rekening.

U kunt zich nu aanmelden voor deze interessante studiereis tot 31 juli 2018. Aanmelden verloopt via ons secretariaat F&B via het inschrijfformulier.

Voor aanmelden geldt: de aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld en als het maximale aantal deelnemers is bereikt, kunnen we daarna geen aanmeldingen meer aannemen.
Er is plaats voor maximaal 50 deelnemers en we verwachten een grote interesse vanuit politici, bestuurders, beleidsmakers, managers en adviseurs.

Voorwaarden voor deelname

  • - Na aanmelding ontvangt u binnen enkele weken bevestiging van uw deelname alsmede aanvullende informatie omtrent vlucht en incheck details. Uw deelname is alleen bevestigd als wij uw betaling hebben ontvangen. Op het aanmeldformulier dienen alle gegevens ingevuld te worden.
  • - Annuleren is mogelijk tot 15 augustus 2018 onder betaling van 50% van de reiskosten. 
  • - Vervanging door een collega is tot 1 week voor de studiereis in overleg mogelijk tegen betaling van de omboekingskosten van de vliegmaatschappij.

Impressie studiereis 2017